Želite izstopati iz množice?


Predstavljamo vam edino ultra kompaktno športno terensko vozilo. Drzna, značilna oblika v kombinaciji z mestno funkcionalnostjo - to bo vaša edinstvena izkušnja. Vozite ga tudi vi in vsako potovanje bo pustolovščina.

ZNAČILNA NOTRANJOST

Z dovršenim, vrhunskim videzom in poudarki v zabavnih barvah je notranjost prava dopolnitev k njegovemu urbanemu slogu.

Multimedijska naprava, povezljiva s pametnim telefonom

(serijsko pri PREMIUM in ELEGANCE)
Naprava vključuje zaslon, občutljiv na dotik, ki nudi preprosto uporabniško izkušnjo, primerljivo uporabi pametnega telefona. Svoj pametni telefon lahko povežete z multimedijsko napravo preko brezžične Bluetooth®* povezave ali USB kabla ter preko zaslona uporabljate aplikacije pametnega telefona. Multimedijska naprava vključuje tudi radio, kamero za vzvratno vožnjo in navigacijski sistem* (navigacija le pri opremi ELEGANCE).

Apple CarPlay

Aplikacija Apple CarPlay omogoča uporabo vaše iPhone mobilne naprave za klicanje, pošiljanje ali prejemanje sporočil ter dostop do glasbenih datotek in navigacije preko glasovne uporabe navidezne pomočnice Siri ali z uporabo zaslona na dotik.


Aplikacija Apple CarPlay je na voljo v državah, navedenih na naslednji povezavi:
http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay
*Več informacij in podatek o združljivosti iPhone mobilnih naprav s sistemom Apple CarPlay najdete tukaj:
http://www.apple.com/ios/carplay/
*Apple, Apple CarPlay in iPhone so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.

Aplikacija Android Auto™

Aplikacija Android Auto™ omogoča uporabo platforme Android v avtomobilu na način, ki je namensko prilagojen uporabi med vožnjo. Zasnovan je tako, da s pomočjo storitev, kot sta Google Maps™ in Google Search™, karseda zmanjšuje odvračanje voznikove pozornosti in povečuje njegovo osredotočenost na vožnjo. Prenesite aplikacijo Android Auto na svojo mobilno napravo iz spletne trgovine Google Play™.

* Android Auto je na voljo v državah, navedenih na naslednji povezavi: https://www.android.com/auto/faq/
* Večina telefonov z Android 5.0+ je združljivih s sistemom Android Auto:
https://support.google.com/androidauto/answer/6348019?hl=en&ref_topic=6140477
*Android, Android Auto, Google, Google Play so blagovne znamke družbe Google LLC.

MirrorLink

Aplikacija MirrorLink preslika programe vašega pametnega telefona na zaslon multimedijske naprave v avtomobilu in omogoča dostop do vsebin pametnega telefona.

* MirrorLink™ je združljiv s pametnimi telefoni, navedenimi na naslednji povezavi:
https://mirrorlink.com/phones
* MirrorLink™ je registrirana blagovna znamka družbe Car Connectivity Consortium LLC.

Inštrumentna plošča

S pomočjo informacijskega zaslona na moderno zasnovani inštrumentni plošči ste ves čas obveščeni - ponuja vam osnovne informacije o ekonomičnosti porabe goriva, zunanji temperaturi, času, porabljenem gorivu in prevoženi razdalji. S stikali na volanu in poleg inštrumentne plošče lahko izberete, katere informacije bodo prikazane.

Stikala za upravljanje zvoka

Uporabniku prijazna stikala na volanu omogočajo prilagajanje glasnosti zvoka, izbiro načina predvajanja (preko radia ali tehnologije Bluetooth®) in prostoročno telefoniranje.

Barvne različice

Drzen kontrast črne in bele barve na armaturni plošči je v svojem bistvu preprost, a na potnike naredi močan vtis. Topovsko sivi in modri poudarki na sredinski konzoli in vratnih ročajih, vzdušju v notranjosti dodajo pridih uglajenosti.

* Barva poudarkov se razlikuje glede na barvo zunanjosti.

Zabaven, a uporaben

 

Prilagodljiv in vsestransko uporaben. Ignis je več, kot mislite, da je.

 

 

.

Prostorna notranjost

Uživajte v prostorni notranjosti, ki jo ponuja Ignis. Zaradi kompaktnega motornega dela imajo potniki na prednjih in zadnjih sedežih več prostora.

Izjemna okretnost in visoko potovalno udobje

Najmanjši obračalni radij Ignisa je 4,7 metra, kar pomeni, da se z lahkoto spopade z ozkimi ulicami in tesnimi parkirnimi prostori. Pnevmatike večjega premera in visoka oddaljenost vozila od tal pa zagotavljajo dodatno suverenost in sproščen občutek pri vožnji po neravnih in grbinastih poteh.

Premikanje zadnjih sedežev za boljšo izrabo prostora

(ELEGANCE in PREMIUM)

Oba zadnja sedeža je mogoče posamezno pomikati naprej ali nazaj ter tako nastaviti najugodnejši položaj za potnike in prtljago.
Zadnja sedeža sta enostavno pomična z dvigom ročice na zgornjem robu naslona sedeža ali pod sedežem.

Višje sedenje

Zaradi višjega položaja sedeža je vstopanje in izstopanje lažje, hkrati pa to omogoča tudi višje sedenje za boljšo preglednost.

Ogrevan voznikov in sovoznikov sedež

(serijsko v opremi PREMIUM in ELEGANCE)

Poleg kabine, ogrevane s pomočjo klimatske naprave, sta ogrevana tudi sprednja sedeža, ki se ogrejeta hitro in poskrbita za bolj udobno vožnjo.

Visoka oddaljenost vozila od tal

Visoka oddaljenost vozila od tal (180 mm) daje Ignisu, kljub njegovi manjši velikosti, pristen videz športnega terenca.

Osvetlitev za varno pot domov / Osvetlitev za lažji dostop do vozila

Funkcija zakasnjenega ugašanja žarometov omogoča, da žarometi osvetljujejo okolico še 10 sekund po tem, ko voznik ugasne in zapusti vozilo, ter tako zagotavlja preglednost za varno pot. Funkcija predčasnega prižiganja žarometov in pozicijskih luči pa se aktivira z daljinskim odklepanjem vozila in 10 sekund omogoča osvetlitev okolice za lažji dostop do vozila.

 

Velikost prtljažnega prostora zlahka prilagodite svoji prtljagi.

Ignis se ponaša s kar 514 litri* prtljažnega prostora, ko so premični zadnji sedeži spuščeni. Zadnja sedeža, ki sta deljiva v razmerju 50:50, je mogoče poklopiti tudi z zadnje prtljažne strani. S preklopom naslona obeh zadnjih sedežev je mogoče prilagoditi prostor za najrazličnejše kose prtljage.

*Izračunano po metodi nemškega Združenja avtomobilske industrije (VDA).

 

Izjemne vozne zmogljivosti

 

Ignis z odzivnim motorjem, sistemom za pomoč pri speljevanju v klanec in sistemom za nadzor spusta v vožnjo povrne vznemirjenje.

 

-

1.2 DUALJET

Novi 1.2 DUALJET motor, ki poganja Ignisa, ponuja močan odziv in učinkovito porabo goriva. To odlično ravnotežje je mogoče zaradi številnih izboljšav, vključno z elektronsko vodenim variabilnim krmiljenjem sistemov VVT (variable valve
timing).

 

5-stopenjski ročni menjalnik

Prestavljanje je nastavljeno za  najboljšo učinkovitost motorja ter nudi umirjen in udoben občutek.

Brezstopenjski avtomatski menjalnik (CVT)

Brezstopenjski avtomatski menjalnik (CVT) ponuja dobro pospeševanje pri nizkih hitrostih in izjemno učinkovito porabo goriva pri višjih potovalnih hitrostih.

Vzmetenje

Lahko, rigidno vzmetenje učinkovito blaži grbine na cesti in s tem omogoča mirno in udobno vožnjo. Pripomore tudi k lahkotnemu krmiljenju, ki daje občutek stabilnosti in neposrednosti za dober odziv pri obvladovanju vozila.
*Prikazan je model AllGrip.

Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec

Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec začasno prepreči vzvratno premikanje vozila za približno 2 sekundi, ko voznik premakne nogo z zavorne stopalke na stopalko za plin.

Sistem za nadzor spusta (AllGrip izvedbe)

Na strmih spustih, kjer sistem zazna, da običajno zaviranje z motorjem ni dovolj, sistem samodejno vklopi zaviranje in tako nadzoruje hitrost spuščanja. To omogoča vozniku, da se osredotoči na krmiljenje vozila.

Tempomat

(serijsko pri opremi ELEGANCE)
Uporaba tempomata omogoča, da vozilo samodejno ohranja nastavljeno hitrost. Voznik pri tem ne uporablja stopalke za plin, kar zmanjša njegovo utrujenost pri višjih potovalnih hitrostih ali na daljših poteh. Prav tako omogoča bolj učinkovito  porabo goriva, saj odpravlja nepotrebno pospeševanje in zaviranje.

Visoko učinkovita poraba goriva

Odličen za vožnjo, učinkovita poraba goriva in še dodatna pomoč SHVS blagega hibridnega sistema z litij-ionsko baterijo velike zmogljivosti.

 

SHVS blagi hibridni sistem

Blagi hibridni sistem SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) pomaga motorju in tako omogoča bolj učinkovito porabo goriva. Kinetično energijo, ki se ustvarja med zaviranjem, pretvarja v električno, ki jo uporablja elektromotor za pomoč motorju z notranjim izgorevanjem. Kompakten in lahek sistem SHVS sestavljata 10 Ah litijionska baterija velike zmogljivosti z odličnimi lastnostmi polnjenja in oddajanja
energije ter integrirani zaganjalnik-generator (IGS) s funkcijo elektro motorja.

Lahka in rigidna HEARTECT platforma

Gladko ukrivljen okvir poveča čvrstost podvozja. To vozilu prinaša odlične temeljne zmogljivosti, hkrati pa poveča varnost pri trku, saj učinkovito razprši energijo. Čeprav ima vozilo kompaktno obliko športnega terenca, mu ta platforma omogoča ustrezno razporeditev elementov za udobno in široko kabino ter zajeten prtljažni prostor.

 

Samodejna ustavitev motorja

Ob zaustavitvi motorja se električne komponente napajajo iz baterije in s tem varčuje z gorivom.

Ponovni zagon motorja

Integrirani zaganjalnik - generator (ISG) skrbi za tih in miren ponovni zagon motorja.

Speljevanje in pospeševanje

Integrirani zaganjalnik - generator (ISG) pomaga motorju pri speljevanju in pospeševanju ter tako poveča učinkovito rabo goriva.

Zaviranje

Integrirani zaganjalnik - generator (ISG) pretvori energijo, ki nastane pri zaviranju, v električno in skrbi za učinkovito polnjenje baterij.

*Delovanje asistenčne funkcije je odvisno od določenih dejavnikov, kot je denimo stanje baterije.
ALLGRIP AUTO zagotavlja sproščen in varen občutek za volanom pri vsakodnevni vožnji, zlasti na spolzkem ali zasneženem cestišču. Sistem štirikolesnega pogona s pomočjo viskozne sklopke samodejno prenaša navor na zadnji kolesi, ko zazna, da sprednji kolesi
izgubljata oprijem s podlago.

 

Sistem za nadzor oprijema pogonskih koles (AllGrip izvedbe)

Ta sistem zagotavlja uspešno speljevanje na spolzkih podlagah, kot sta sneg in blato. Sistem z zavoro zaustavi kolo brez oprijema in prenese pogonsko moč na nasprotno kolo. S takšnim nadzorom oprijema koles preprečuje izgubo motornega navora in povečuje možnosti za stabilno, varno vožnjo.

 

 

Varnost

Veliko pametnih tehnologij in dodatkov, ki naredijo vožnjo varnejšo.

Dvosenzorska pomoč za zaviranje v sili (DCBS)

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM, za doplačilo pri opremi COMFORT)
Sistem z dvema kamerama prepoznava vozila, pešce in vozne pasove, kot jih zaznavamo z očmi. Na osnovi različnih zbranih informacij pomaga preprečevati trčenje in zmanjševati možno škodo pri trčenju s pomočjo zvočnih in vidnih opozoril ter samodejnim zaviranjem.

Opozorilo
Zaradi različnih dejavnikov lahko ti dve kameri slabše zaznavata določene ovire ali jih celo ne zaznata. Trk je v nekaterih primerih mogoče preprečiti, če se sistem aktivira pri hitrosti med približno 5 km/h in 50 km/h (pri pešcih, ko je hitrost manjša od približno 30 km/h). Odvisno od gibanja ovire in zaznavanja te ovire lahko sistem izvede samo zvočno opozorilo brez spremljajočega samodejnega zaviranja. V določenih primerih pa se zvočno opozorilo sproži hkrati s samodejnim zaviranjem.

1. Opozorilo

Ko sistem zazna možno nevarnost za trk, voznika na to opozori z zvočnim signalom in prižgano lučko na inštrumentni plošči.

2. Samodejno blago zaviranje

Če se nevarnost trka povečuje, prične vozilo, poleg opozoril, samodejno blago zavirati in s tem spodbudi voznika, da se izogne trku.

3. Pomoč pri zaviranju

Če voznik uporabi zavoro po vključenem opozorilu, asistenčni sistem doda več moči zaviranju.

 
 

4. Samodejna zavora

Ko sistem presodi, da je nevarnost za trk večja, sproži močno samodejno zaviranje, da bi preprečil trk oziroma zmanjšal njegove posledice.

 

Sistem za opozarjanje na zapustitev voznega pasu

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM, za doplačilo pri opremi COMFORT)
Če se vozilo premika s hitrostjo približno 60 km/h in več ter voznik zapusti vozni pas brez uporabe smernega kazalca, potem sistem sproži vibriranje volana in prižge opozorilno lučko na inštrumentni plošči, s čimer usmeri pozornost voznika na nenadzorovano zapuščanje voznega pasu.

Sistem za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu

(serijsko v opremi ELEGANCE in PREMIUM, za doplačilo pri opremi COMFORT)
Če se vozilo premika s hitrostjo približno 60 km/h in več ter vijuga po voznem pasu, sistem sproži opozorilo z zvočnim signalom in prižgano lučko na inštrumentni plošči. Tako usmeri pozornost voznika na vijuganje po vozišču, ki je lahko posledica utrujenosti ali česa drugega.

Signalni sistem za ustavitev v sili

Pri nenadnem, sunkovitem zaviranju in hitrosti, višji od 55 km/h, sistem poleg zavornih luči samodejno vklopi tudi vse varnostne utripalke, ki z utripanjem opozarjajo prihajajoča vozila.

6 varnostnih zračnih blazin

Ignis je serijsko opremljen s 6 varnostnimi zračnimi blazinami:
2 čelni in 2 bočni ter 2 stranski varnostni zavesi.

Paketi opreme


 

_

PNEVMATIKE IN PLATIŠČA

 • 175/65R15 + jeklena platišča (polni kolesni pokrovi)
 • Set za popravilo pnevmatik

ZUNANJOST

 • Črna sprednja maska s kromiranimi vložki
 • Vratne kljuke v barvi karoserije
 • A in B stebriček v črni barvi

VIDLJIVOST

 • LED žarometi in pozicijske luči
 • LED dnevne luči integrirane v žaromet
 • LED tretja zavorna luč
 • Funkcija ‘’Guide me light’’
 • Samodejna nastavitev višine svetlobnega snopa
 • Samodejni vklop žarometov
 • Sprednje meglenke
 • Zelena termoizolacijska zateklitev
 • Brisalci spredaj: 2 hitrosti + nastavljiv interval + pranje stekla
 • Brisalec zadaj: 1 hitrost + pranje stekla
 • Ohišja zunanjih ogledal v barvi karoserije
 • Električno nastavljiva zunanja ogledala

NOTRANJOST

 • Upravljanje radia s tipkami na volanu
 • Upravljanje prostoročnega telefoniranja s tipkami na volanu
 • Volanski obroč nastavljiv po višini
 • Servo volan• Senzor zunanje temperature
 • Prikazovalnik porabe goriva in predvidenega dosega vozila
 • Prikaz oljnega intervala
 • SHVS indikator
 • Prikazovalnik trenutne prestave
 • Zvočno opozorilo na neugasnjene luči
 • Zvočno in svetlobno opozorilo na nepripet varnostni pas za voznikov in sovoznikov sedež (zadnji samo svetlobno)
 • Dekorativni elementi v notranjosti

SEDEŽI

 • Voznikov sedež nastavljiv po višini
 • Žep na hrbtni strani sovoznikovega sedeža
 • Sedeži s poudarjenimi šivi
 • 60:40 deljivo naslonjalo zadnje sedežne klopi
 • Tekstilno oblazinjenje sedežev

FUNKCIONALNA OPREMA

 • Električno odpiranje stekel spredaj
 • Daljinsko centralno zaklepanje
 • Ročna klimatska naprava
 • Audio naprava z FM in DAB sprejemnikom, MP3 predvajalnikom in Bluetooth povezavo
 • USB priključek
 • 12 V vtičnica

PRTLJAŽNI PROSTOR

 • Polica nad prtljažnim prostorom
 • Osvetljen prtljažni prostor

VARNOSTNA OPREMA

 • ABS z EBD
 • ESP®
 • Pomoč za speljevanje v klanec Zavorna asistenca
 • Nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS)
 • Čelni zračni varnostni blazini za voznika in sovoznika
 • Opozorilne luči v primeru zaustavitev v sili
 • Možnost deaktiviranja čelne zračne varnostne blazine na sovoznikovi strani
 • Bočne zračne varnostne blazine spredaj
 • Zračne varnostne zavese
 • Samodejni umik pedala sklopke in zavore v primeru trka
 • Isofix sistem za pritrditev dveh otroških sedežev zadaj
 • Stop Start sistem
 • SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki)
 • Pomoč za speljevanje v klanec
 • Sistem za nadzorovan spust po klancu (Allgrip)
 • Sistem za izboljšano vlečno moč “Grip Control” (Allgrip)

Dodatno k paketu serijske opreme COMFORT:
 

PNEVMATIKE IN PLATIŠČA

 • 175/60R16 + aluminijasta lita platišča

ZUNANJOST

 • Strešne letve

VIDLJIVOST

 • Dodatno zatemnjena stekla zadaj
 • Ogrevana zunanja ogledala

NOTRANJOST

 • Obvolanski prestavni ročici (CVT)
 • Kazalec položaja prestave (CVT)

FUNKCIONALNA OPREMA

 • Audio naprava s 7 palčnim zaslonom na dotik s povezavo za pametni telefon + kamera za vzvratno vožnjo + DAB + MP3 predvajalnik + Bluetooth®

SEDEŽI

 • 50:50 deljivo naslonjalo zadnje sedežne klopi
 • Možnost ločenega vzdolžnega pomika zadnjih sedežev
 • Ogrevana sprednja sedeža

VARNOSTNA OPREMA

 • DCBS - dve kameri za pomoč pri zaviranju v sili
 • Sistem za opozarjanje na vijuganje po voznem pasu
 • Sistem za opozarjanje na zapustitev voznega pasu

Dodatno k paketu serijske opreme COMFORT in PREMIUM:

 

VIDLJIVOST

 • Ohišja zunanjih ogledal z vgrajenim smernikom

NOTRANJOST

 • Usnjen 3-kraki volan
 • Upravljanje tempomata/omejevalca s tipkami na volanu
 • Črna inštrumentna plošča z belimi dodatki

FUNKCIONALNA OPREMA

 • Električno odpiranje stekel zadaj
 • Sistem zagona motorja brez ključa
 • Samodejna klimatska naprava
 • Audio naprava s 7 palčnim zaslonom na dotik s povezavo za pametni telefon + kamera za vzvratno vožnjo + DAB + MP3 predvajalnik + Bluetooth® + Navigacija
 • Tempomat
 • Omejevalec hitrosti
 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran uporablja, da bi bila vaša izkušnja še učinkovitejša. Vrsta piškotka shranjuje uporabnikovo spletno dejavnost, ki omogoča prilagajanje spletnega mesta. Druga pogosta vrsta piškotka je sejni piškotek. Ti piškotki pošiljajo informacije strežniku spletnega mesta. Piškotki seje niso shranjeni v vašem brskalniku.

Če želite več informacij, obiščite te strani:

Zakaj je to dobro za uporabnika?

Uporaba in izkušnja številnih internetnih storitev je odvisna od piškotkov. Lahko se na primer preprosto prijavi v vmesnik, zaščiten z geslom, ali dostopa do prilagojene vsebine v spletu.

Piškotke uporablja Suzuki na spletnih straneh suzuki.si in spletnih storitvah.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost delovanja naših spletnih strani in izboljšali uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke na spletnih straneh in storitvah Suzuki Madžarske. Piškotek lahko kadarkoli izbrišete iz računalnika ali pa brskalnik nastavite tako, da onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa s prepovedjo uporabe piškotkov priznavate, da stran brez piškotkov ne bo v celoti delovala. Če želite informacije o uporabi piškotkov v pravilnikih o zasebnosti, kliknite  tukaj.

Piškotki tretjih oseb

Naša spletna mesta lahko vsebujejo informacije tretjih oseb ali ponudnikov oglaševalskih storitev, ki niso povezani z upravljavcem podatkov. Te tretje osebe lahko v računalnik uporabnika postavijo tudi piškotke, spletne odajalnike ali uporabljajo podobne tehnologije za zbiranje informacij, da uporabniku pošljejo sporočilo o oglaševanju v povezavi z lastnimi storitvami. V takih primerih obdelavo urejajo zahteve za varstvo podatkov, ki jih določijo te tretje osebe.

Nastavitve za piškotke v brskalnikih.

Uporabo piškotkov (coockies) lahko nastavijo ročno vsi uporabniki. Vse dane piškotke je mogoče izbrisati ali preprečiti oglaševanje z ustreznimi nastavitvami. Te nastavitve lahko nastavite za naslednje brskalnike tako, da sledite navodilom na navedeni povezavi.

 
 

 

Osnovni piškotki:

Brez njih spletna stran ne deluje pravilno. Ni jih mogoče izklopiti in običajno delovati v skladu z zahtevami kamel na spletni strani, kot so na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

CAKEPHP

Ime piškotka seje za stran.

5 dni

PHPSESSID

Shranite preprosto sporočilo, ko pošljete obrazec, ki ga je mogoče prikazati na drugi strani.

 

Ko zaprete brskalnik

cookieconsent_status

Spremlja, ali je uporabnik že sprejel uporabo piškotkov na tej spletni strani.

2 leti

 

Piškotki uspešnosti:

Vaša naloga je spremljati delovanje brskalnika in s tem izboljšati informacije in storitve.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

.ga

Piškotek pomaga Googly Analytics. Namen razločevanja uporabnikov je naključno dodeljevanje identifikacijske številke uporabnikom. To je vključeno v vse zahteve strani na tem spletnem mestu, ki se uporablja za štetje obiskovalcev, sej in podatkov o oglaševalski akciji za vpoglede v mesto.

2 leti

_gid

Ta piškotek pomaga Googlu Analytics. Uporablja se za razločno uporabo uporabnikov.

24 ur

_gat

Pomaga Googly Analytics delati. S tem se zmanjša stopnja zahtev, to je omejitev zbiranja podatkov na mestih z visokim prometom.

1 minuta

Piškotki tretjih oseb:

Uporablja se za vsebino, vdelano na spletno mesto, kot so družabni mediji, zemljevidi ali videoposnetki.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

Nid

Piškotek NID vsebuje enolični identifikator, ki ga Google uporablja za shranjevanje vaših nastavitev, kot so želeni jezik (npr. angleščina), število rezultatov iskanja, ki jih želite prikazati (npr. 10 ali 20) ali ali želite vklopiti Google SafeSeafe Filter in druge informacije.

6 mesecev

sem

Ta piškotek se uporablja za retarget, optimizacijo, poročanje in dodeljevanje spletnega oglaševanja.

2 meseca


Nenehno si prizadevamo izboljšati naše spletne strani in digitalne storitve. V ta namen uporabljamo Google Analytics za analizo anonimnega, združenega vedenja naših uporabnikov. Našemu spletnemu analitičnemu orodju Goole Analytics omogočamo tudi upravljanje piškotkov in mesto piškotkov na tej spletni strani. To statistiko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj. Za več informacij se obrnite na naše varstvo podatkov privacy@suzuki.hu e-poštni naslov.