Postopek sklenitve Suzuki Financiranja je enostaven, saj vse potrebno v zvezi s financiranjem vašega novega ali rabljenega vozila opravite na enem mestu, pri vašem prodajalcu vozil Suzuki in to le v nekaj korakih

 

 • izberete novo ali rabljeno vozilo
 • s prodajalcem uredite vse potrebno za sklenitev financiranja
 • prevzamete vozilo

 

Med številnimi finančni produkti, ki jih ponujamo, lahko vedno izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim pričakovanjem in zahtevam.

 


Finančni lizing

Predstavlja najlažjo in najhitrejšo pot do vozila, saj so pogoji za pridobitev  enostavni in jih lahko prilagodimo vašim potrebam.

Osnovne značilnosti finančnega lizinga so:

 • Polog med 10%–80%  vrednosti vozila
 • 12–96 mesečnih obrokov
 • Enak ali višji zadnji obrok
 • Brez dodatnih stroškov, stroški sklenitve so že vključeni v polog

Dodatne možnosti najbolj prilagodljivega financiranja.

Finančni lizing z višjim zadnjim obrokom

je oblika financiranja, pri kateri so mesečni obroki v času financiranja nižji, zadnji obrok financiranja pa bo sorazmerno višji v primerjavi z ostalimi mesečnimi obroki. Višina zadnjega obroka, v odstotku vrednosti vozila, je dogovorjena ob sklenitvi pogodbe.

Letni obroki financiranja

Če vas mesečno odplačevanje obrokov ne zanima, se lahko odločite za obroke, ki zapadejo enkrat ali dvakrat letno, vsi ostali postopki pa so enaki kot pri običajnem finančnem leasingu.

 • Polovice: plačate polog in en letni obrok
 • Tretjine: plačate polog in dva letna obroka

Hitri finančni lizing

je financiranje, kjer je postopek sklenitve enostavnejši, zahteva pa nekoliko višji polog.
Za odobritev potrebujete le:

 

 • izpolnjeno vlogo
 • osebni dokument
 • davčno številko in
 • dokazilo o rednem prilivu

 

OBROKI PRI ROKI

Obročno plačevanje 1stavno* vam omogoča hiter in enostaven nakup vozila, dodatne opreme, pnevmatik in servisnih storitev, pri čemer si znesek nakupa porazdelite na več mesecev. Pred nakupom lahko na spletni strani 1stavno.si preverite svoj limit, ki vam je na razpolago za nakup.

Osnovne značilnosti financiranja 1stavno so:

 • Brez pologa
 • Do 84 mesečnih obrokov
 • Do 15.000 EUR vrednosti nakupa
 • Hitra sklenitev na prodajnem mestu

Financiranje na obroke 1stavno lahko sklenete kar pri svojem trgovcu, za sklenitev pa potrebujete le:

 • mobilni telefon
 • osebni dokument in davčno številko
 • bančno kartico in bančni izpisek

*1stavno je blagovna znamka podjetja Summit Leasing Slovenija d.o.o.

 


AVTOMOBILSKA ZAVAROVANJA

pri zavarovanju vašega vozila lahko izbirate med standardnimi zavarovalnimi paketi ali pa zavarovanje vašega vozila Suzuki popolnoma individualiziramo glede na vaše želje oziroma potrebe. 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran uporablja, da bi bila vaša izkušnja še učinkovitejša. Vrsta piškotka shranjuje uporabnikovo spletno dejavnost, ki omogoča prilagajanje spletnega mesta. Druga pogosta vrsta piškotka je sejni piškotek. Ti piškotki pošiljajo informacije strežniku spletnega mesta. Piškotki seje niso shranjeni v vašem brskalniku.

Če želite več informacij, obiščite te strani:

Zakaj je to dobro za uporabnika?

Uporaba in izkušnja številnih internetnih storitev je odvisna od piškotkov. Lahko se na primer preprosto prijavi v vmesnik, zaščiten z geslom, ali dostopa do prilagojene vsebine v spletu.

Piškotke uporablja Suzuki na spletnih straneh suzuki.si in spletnih storitvah.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost delovanja naših spletnih strani in izboljšali uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke na spletnih straneh in storitvah Suzuki Madžarske. Piškotek lahko kadarkoli izbrišete iz računalnika ali pa brskalnik nastavite tako, da onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa s prepovedjo uporabe piškotkov priznavate, da stran brez piškotkov ne bo v celoti delovala. Če želite informacije o uporabi piškotkov v pravilnikih o zasebnosti, kliknite  tukaj.

Piškotki tretjih oseb

Naša spletna mesta lahko vsebujejo informacije tretjih oseb ali ponudnikov oglaševalskih storitev, ki niso povezani z upravljavcem podatkov. Te tretje osebe lahko v računalnik uporabnika postavijo tudi piškotke, spletne odajalnike ali uporabljajo podobne tehnologije za zbiranje informacij, da uporabniku pošljejo sporočilo o oglaševanju v povezavi z lastnimi storitvami. V takih primerih obdelavo urejajo zahteve za varstvo podatkov, ki jih določijo te tretje osebe.

Nastavitve za piškotke v brskalnikih.

Uporabo piškotkov (coockies) lahko nastavijo ročno vsi uporabniki. Vse dane piškotke je mogoče izbrisati ali preprečiti oglaševanje z ustreznimi nastavitvami. Te nastavitve lahko nastavite za naslednje brskalnike tako, da sledite navodilom na navedeni povezavi.

 
 

 

Osnovni piškotki:

Brez njih spletna stran ne deluje pravilno. Ni jih mogoče izklopiti in običajno delovati v skladu z zahtevami kamel na spletni strani, kot so na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

CAKEPHP

Ime piškotka seje za stran.

5 dni

PHPSESSID

Shranite preprosto sporočilo, ko pošljete obrazec, ki ga je mogoče prikazati na drugi strani.

 

Ko zaprete brskalnik

cookieconsent_status

Spremlja, ali je uporabnik že sprejel uporabo piškotkov na tej spletni strani.

2 leti

 

Piškotki uspešnosti:

Vaša naloga je spremljati delovanje brskalnika in s tem izboljšati informacije in storitve.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

.ga

Piškotek pomaga Googly Analytics. Namen razločevanja uporabnikov je naključno dodeljevanje identifikacijske številke uporabnikom. To je vključeno v vse zahteve strani na tem spletnem mestu, ki se uporablja za štetje obiskovalcev, sej in podatkov o oglaševalski akciji za vpoglede v mesto.

2 leti

_gid

Ta piškotek pomaga Googlu Analytics. Uporablja se za razločno uporabo uporabnikov.

24 ur

_gat

Pomaga Googly Analytics delati. S tem se zmanjša stopnja zahtev, to je omejitev zbiranja podatkov na mestih z visokim prometom.

1 minuta

Piškotki tretjih oseb:

Uporablja se za vsebino, vdelano na spletno mesto, kot so družabni mediji, zemljevidi ali videoposnetki.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

Nid

Piškotek NID vsebuje enolični identifikator, ki ga Google uporablja za shranjevanje vaših nastavitev, kot so želeni jezik (npr. angleščina), število rezultatov iskanja, ki jih želite prikazati (npr. 10 ali 20) ali ali želite vklopiti Google SafeSeafe Filter in druge informacije.

6 mesecev

sem

Ta piškotek se uporablja za retarget, optimizacijo, poročanje in dodeljevanje spletnega oglaševanja.

2 meseca


Nenehno si prizadevamo izboljšati naše spletne strani in digitalne storitve. V ta namen uporabljamo Google Analytics za analizo anonimnega, združenega vedenja naših uporabnikov. Našemu spletnemu analitičnemu orodju Goole Analytics omogočamo tudi upravljanje piškotkov in mesto piškotkov na tej spletni strani. To statistiko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj. Za več informacij se obrnite na naše varstvo podatkov privacy@suzuki.hu e-poštni naslov.