Suzuki ASISTENCA

Suzuki ASISTENCA

 

 

Storitev Suzuki Asistenca vam je na voljo na območju
Evrope 24 ur na dan v času trajanja jamstva.

Pokličite našo številko za klice v sili, kjer boste dobili
takojšno pomoč po vsej Evropi v slovenščini.

Pri klicu v sili navedite točen kraj okvare vozila, za kakšno
okvaro gre, številko in veljavnost kartice Suzuki Asistenca,
tip vozila znamke Suzuki ter vaše ime in priimek.

Pomoč našega mojstra prispe na kraj okvare, kakor hitro
je to mogoče.


Številka za klice v sili, na katero lahko pokličete po lokalni tarifi v Sloveniji:

(04) 255 18 62

 

Številka za klice v sili, na katero lahko pokličete iz tujine:

+43 1525 03 65 90

.

Kaj je Suzuki Asistenca?
Na kratko: takojšnja pomoč po celi Evropi v slovenščini!
Suzuki Asistenca je 24-urna brezplačna pomoč na cesti* vsakemu novo prodanemu vozilu znamke Suzuki, ki jo ponuja MAGYAR SUZUKI CORPORATION LTD. poleg splošnega jamstva in servisa. Mobilno jamstvo Suzuki Asistenca velja v Sloveniji in naslednjih evropskih državah:
Albaniji, Andori, Angliji, Avstriji, Belgiji, Bolgariji, Bosni in Hercegovini, Ceuta, Češki, Črni gori, Danski, Finski, Franciji, Gibraltarju, Grčiji, Hrvaški, Irski, Islandiji, Italiji, Ciper, Liechtensteinu, Luksemburgu, Madžarski, Makedoniji, Malti, Monaku, Nemčiji, Nizozemski, Norveški, Poljski, Portugalski (razen Madeiri), Romuniji, San Marinu, Slovaški, Srbiji, Španiji, Švedski, Švici, Turčiji (samo evropski del), Vatikanu.

Kdaj vam je na voljo?
Rok uporabnosti storitve je 3 leta od prve registracije vozila. Uporaba naše brezplačne storitve ni obvezna, njena neuporaba ne ukine jamstvenih ali servisnih pravic.
Mobilno jamstvo Suzuki Asistenca velja izključno za okvare, za katere velja splošno jamstvo in zaradi katerih je vozilo nevozno.
Suzuki Asistenca ne velja v naslednjih primerih:
• če je pomoč potrebna zaradi prometne nesreče,
• če se izprazni akumulator zaradi električne naprave, ki ni bila tovarniško nameščena,
• če lastnik vozila ni poskrbel za to, da se na vozilu opravijo predpisani kontrolni, servisni pregledi in rekonstrukcijska dela, oziroma
• če se splošno jamstvo ukine ali če jamstvo ne velja za določeno okvaro.
Storitve ni mogoče uporabiti po popravilu okvare in zlasti je ni mogoče odkupiti z denarjem.

Komu je na voljo storitev?
Storitev Suzuki Asistenca ni na voljo samo lastniku kartice in vozila, temveč tudi vozniku vozila, kajti po MAGYAR SUZUKI CORPORATION LTD.
imajo pravico do uporabe storitve Suzuki Asistenca vsi tisti, ki pokažejo kartico Suzuki Asistenca. To vam omogoča, da vaši sorodniki ali znanci mirno potujejo tudi takrat, ko ste vi odsotni.**

Kako deluje Suzuki Asistenca?
Suzuki Asistenca se po vašemu telefonskemu klicu takoj odzove in odvisno od razdalje pride, kakor hitro je mogoče, na kraj okvare in jo popravi. Če popravilo na kraju okvare ni mogoče, se vozilo odpelje do najbližjega pooblaščenega servisa Suzuki.

Kaj vključuje Suzuki Asistenca?
Naša storitev vključuje uporabo nadomestnega vozila, organizacijo ustreznega prevoznega sredstva, stroške hotelske namestitve in prevoza s taksijem na podlagi veljavnih Splošnih pogojev uporabe storitve Suzuki Asistenca.

* Magyar Suzuki Zrt. si pridržuje pravico, da kadar koli enostransko spremeni storitev, ki jo enostransko ponuja. Vsebino in pogoje storitve Suzuki Asistenca določajo veljavni Splošni pogoji uporabe storitve Suzuki Asistenca, ki jih lahko preberete na spletni strani www.suzuki.si oziroma o katerih lahko dobite podrobne informacije pri naših pooblaščenih trgovcih
** Prosimo, da skrbno hranite kartico Suzuki Asistenca za vaše vozilo. Magyar Suzuki Zrt. ne prevzema odgovornosti za škodo, povzročeno zaradi uporabe

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran uporablja, da bi bila vaša izkušnja še učinkovitejša. Vrsta piškotka shranjuje uporabnikovo spletno dejavnost, ki omogoča prilagajanje spletnega mesta. Druga pogosta vrsta piškotka je sejni piškotek. Ti piškotki pošiljajo informacije strežniku spletnega mesta. Piškotki seje niso shranjeni v vašem brskalniku.

Če želite več informacij, obiščite te strani:

Zakaj je to dobro za uporabnika?

Uporaba in izkušnja številnih internetnih storitev je odvisna od piškotkov. Lahko se na primer preprosto prijavi v vmesnik, zaščiten z geslom, ali dostopa do prilagojene vsebine v spletu.

Piškotke uporablja Suzuki na spletnih straneh suzuki.si in spletnih storitvah.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost delovanja naših spletnih strani in izboljšali uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke na spletnih straneh in storitvah Suzuki Madžarske. Piškotek lahko kadarkoli izbrišete iz računalnika ali pa brskalnik nastavite tako, da onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa s prepovedjo uporabe piškotkov priznavate, da stran brez piškotkov ne bo v celoti delovala. Če želite informacije o uporabi piškotkov v pravilnikih o zasebnosti, kliknite  tukaj.

Piškotki tretjih oseb

Naša spletna mesta lahko vsebujejo informacije tretjih oseb ali ponudnikov oglaševalskih storitev, ki niso povezani z upravljavcem podatkov. Te tretje osebe lahko v računalnik uporabnika postavijo tudi piškotke, spletne odajalnike ali uporabljajo podobne tehnologije za zbiranje informacij, da uporabniku pošljejo sporočilo o oglaševanju v povezavi z lastnimi storitvami. V takih primerih obdelavo urejajo zahteve za varstvo podatkov, ki jih določijo te tretje osebe.

Nastavitve za piškotke v brskalnikih.

Uporabo piškotkov (coockies) lahko nastavijo ročno vsi uporabniki. Vse dane piškotke je mogoče izbrisati ali preprečiti oglaševanje z ustreznimi nastavitvami. Te nastavitve lahko nastavite za naslednje brskalnike tako, da sledite navodilom na navedeni povezavi.

 
 

 

Osnovni piškotki:

Brez njih spletna stran ne deluje pravilno. Ni jih mogoče izklopiti in običajno delovati v skladu z zahtevami kamel na spletni strani, kot so na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

CAKEPHP

Ime piškotka seje za stran.

5 dni

PHPSESSID

Shranite preprosto sporočilo, ko pošljete obrazec, ki ga je mogoče prikazati na drugi strani.

 

Ko zaprete brskalnik

cookieconsent_status

Spremlja, ali je uporabnik že sprejel uporabo piškotkov na tej spletni strani.

2 leti

 

Piškotki uspešnosti:

Vaša naloga je spremljati delovanje brskalnika in s tem izboljšati informacije in storitve.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

.ga

Piškotek pomaga Googly Analytics. Namen razločevanja uporabnikov je naključno dodeljevanje identifikacijske številke uporabnikom. To je vključeno v vse zahteve strani na tem spletnem mestu, ki se uporablja za štetje obiskovalcev, sej in podatkov o oglaševalski akciji za vpoglede v mesto.

2 leti

_gid

Ta piškotek pomaga Googlu Analytics. Uporablja se za razločno uporabo uporabnikov.

24 ur

_gat

Pomaga Googly Analytics delati. S tem se zmanjša stopnja zahtev, to je omejitev zbiranja podatkov na mestih z visokim prometom.

1 minuta

Piškotki tretjih oseb:

Uporablja se za vsebino, vdelano na spletno mesto, kot so družabni mediji, zemljevidi ali videoposnetki.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

Nid

Piškotek NID vsebuje enolični identifikator, ki ga Google uporablja za shranjevanje vaših nastavitev, kot so želeni jezik (npr. angleščina), število rezultatov iskanja, ki jih želite prikazati (npr. 10 ali 20) ali ali želite vklopiti Google SafeSeafe Filter in druge informacije.

6 mesecev

sem

Ta piškotek se uporablja za retarget, optimizacijo, poročanje in dodeljevanje spletnega oglaševanja.

2 meseca


Nenehno si prizadevamo izboljšati naše spletne strani in digitalne storitve. V ta namen uporabljamo Google Analytics za analizo anonimnega, združenega vedenja naših uporabnikov. Našemu spletnemu analitičnemu orodju Goole Analytics omogočamo tudi upravljanje piškotkov in mesto piškotkov na tej spletni strani. To statistiko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj. Za več informacij se obrnite na naše varstvo podatkov privacy@suzuki.hu e-poštni naslov.